Byggeriet
Byggeriet omfatter etablering af nyt storkøkken samt salgs- og buffetområde som betjener skolens ca. 4300 elever og kursister.
Køkkenet er udført som en tilbygning der indrettes med grovkøkken, koldt og varmt køkken, køle- og fryserum samt opvask. I tilknytning til køkkenet er udført et stort salgs- og buffetområde som orienterer sig ud mod foyeren og det gennemgående campus strøg.
Endvidere er der etableret ny vareelevator inkl. skakt for optimal forbindelse til husets kælder og 1. sal.
Om- og tilbygningen udgør i alt 550 m².
Udvendigt er der udført en ny overdækket varegård i forlængelse af køkkenet samt et nyt vindfang i tilknytning til eksisterende foyer og kantine.
Udførte ydelser
Totalrådgivning samt projektering af ingeniør discipliner, herunder Konstruktioner, VVS og Ventilation, Kloak, EL, CTS, Energi, Brand samt fagtilsyn og bygge- og sikkerhedsledelse. Endvidere håndtering og udbud af den samlede køkkenleverance som er bygherreleverance.
Projektet er lavet i samarbejde med Arkitema Architects.
Udbudsform
Projektet er udbudt i fagentreprise.