04.10.2024

INGENIØR’NE får ny afdelingschef i Aarhus

Søren Schmidt Jacobsen er 1. oktober tiltrådt som afdelingschef hos INGENIØR’NE i Aarhus, hvor han ser frem til at bringe sin erfaring og sin faglige ekspertise i spil. Med en baggrund som bygherrerådgiver og senest som senior projekt- og markedsleder hos COWI kommer Søren med en solid bagage – og et ønske om at konsolidere INGENIØR’NEs position i det østjyske.

"Først og fremmest er jeg enormt glad for at være blevet en del af teamet hos INGENIØR’NE. Det er en virksomhed, der altid har været kendt for gode værdier og klassisk, bundsolid byggerådgivning fra start til slut, og det passer perfekt til mig. Jeg glæder mig til at komme ud med teamet og sparre med vores samarbejdspartnere om både nye og eksisterende projekter," siger Søren Schmidt Jacobsen.

Med næsten 20 års erfaring inden for byggeri, der startede som tømrer og senere førte til ingeniøruddannelsen i Aarhus, har Søren en dyb forståelse for alle aspekter af byggeprocessen. Det er ikke mindst den gennemgående rådgivning, som Aarhus-kontorets nye afdelingschef ser frem til at skrue op for.

"Vi skal gøre endnu mere af det, som INGENIØR’NE er rigtig gode til, nemlig at dyrke den synergieffekt, der opstår, når vi deltager med bygherrerådgivning, investeringsrådgivning og som helhedsrådgiver på projekterne fra idéfase til nøgleoverdragelse. På den måde skal vi forsøge at sikre, at projekterne forløber smidigt og uden benspænd," siger Søren Schmidt Jacobsen videre.

"Med ansættelsen af Søren følger vi op på den linje, vi har lagt, hvor vi har fokus på at komme endnu tættere på vores samarbejdspartnere. Vi får flere og flere opgaver i Østjylland, og det betyder også, at det er vigtigt for os med en stærk og synlig tilstedeværelse, så vi kan løfte opgaverne med den samme høje kvalitet, som vi altid ønsker," siger John Andresen, der også afslører, at Søren Schmidt Jacobsen næppe bliver den sidste nye mand på teamet i 2024.

"Vi er en virksomhed i vækst, og derfor er det også vigtigt for os, at vi har god ledelse på de regionale kontorer. Det er jeg overbevist om, at vi får med Søren i Aarhus, og samtidig har han nogle kompetencer inden for teknisk due diligence, som også matcher vores strategi," konstaterer direktøren videre.

Solid forankring og værdiskabende rådgivning

Netop fokus på helhedsløsninger er en vigtig del af strategien hos INGENIØR’NE, hvor administrerende direktør John Andresen glæder sig over at have fået en ny mand i Aarhus.

En del af Aarhus-kontorets opgaver, både nu og i fremtiden, skyldes øget fokus på teknisk due diligence og investeringsrådgivning inden for erhvervsbyggeri – ofte i forbindelse med lejemål. Her ser Søren Schmidt Jacobsen frem til at konsolidere og øge INGENIØR’NEs position som foretrukken samarbejdspartner i regionen.

"Med alle de kompetencer, vi har i INGENIØR’NE, kan vi give værdifuld rådgivning om, hvad der giver mening at købe, og hvilke forhold der kræver særlig opmærksomhed. I dag indgår drifts- og vedligeholdelsesplaner som en central del af beslutningsprocessen. Vi gennemgår bygningerne grundigt fra sokkel til tag, samt fra indeklima til funktionalitet, og ser på, om der er ændrede lovmæssige krav, der skal overholdes, så vores kunder er klædt på til at træffe økonomisk fornuftige beslutninger, der kan mærkes på bundlinjen," forklarer Søren Schmidt Jacobsen, der er kommet godt fra start i sit nye job.

"Jeg er blevet taget rigtig godt imod af mine kollegaer, og jeg glæder mig til, at vi sammen bygger videre på vores kompetencer, så vi kan løfte kvaliteten i byggerådgivningen yderligere og fortsætte med at være en professionel og pålidelig partner," afslutter han.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job